ABK garagardoa % 0 BMW Motorrad F 900 R Kopa: Johnson Coates menderatzen du sailkapen borrokan

2024ko apirilaren 20a

Mason Johnsonek Nikki Coatesi eutsi dio itzulirik azkarrenera igotzeko gaur arratsaldeko Heat lasterketen aurretik Nafarroako Zirkuituko sailkapen saioan.

1min 47.054seg-ko itzuli onenarekin, Johnsonek Heat One polea lortu zuen, Coatesek Heat Tworako lidergo postua lortu baitzuen, Johnsonen denboratik 0.056 segundora.

Christian Smith, lehen entrenamenduak zuzendu zituena, laugarren izan zen, denboraldi-aurreko faboritoaren eta 2023ko Thomas Strudwick txapeldunordearen aurretik, Robert Varey bosgarren izan baitzen.