Quattro Group Britainia Handiko Supersport eta GP2 Txapelketak: Wildcard Todd-ek FP1eko kronometrajeen gainetik dago

2024ko apirilaren 20a

Davey Todd-ek komodinaren sarrerak Quattro Group British Supersport eta GP2 sagar-karroa atsekabetu zituen, entrenamendu libreak irekitzean itzulirik onena hartu zuenean.

Powertoolmate Ducati-n, Todd-ek 1min39.750s-ko itzulirik onena egin zuen Nafarroako Zirkuituko lehen saioan, ROKit Haslam Racing Ducati-ko Eugene McManus-ek bigarren azkarren helmugaratu baitzuen, 0.067 segundora.

Jack Kennedy txapeldun ohia itzuli zen Honda Racing Erresuma Batuko makinan hirugarren amaitu zuen saioa, Ben Currie txapeldunak laugarren denbora onena egin baitzuen, beste itzultzaile baten aurretik, Brad Perie.

GP2 mailan, Jack Nixonek probak egin zituen saioa Kramer-en azkarren amaitzeko, bere taldekide Owen Jenner bigarren izan baitzen eta Owen Mellor hirugarren.

Quattro Group Britainia Handiko Supersport eta GP2 Txapelketak, Free Work One emaitza: