Quattro Group Britainia Handiko Supersport eta GP2 Txapelketak: Currie-k Perie eramaten du entrenamendu libre gorenetara

2024ko apirilaren 20a

Ben Currie Quattro Group Britainia Handiko Supersport txapeldunak oraindik irabazi beharreko gizona dela frogatu du Nafarroako Zirkuituan entrenamendu libreko itzuli azkarrenera jo ostean.

Oxford Products Racing Ducati-ko txirrindularia kronometrajeen lehen postua igo da 1min 39.400seko itzuliarekin saioa goian amaitzeko, arratsaldeko sailkapenaren aurretik.

Gearlink Kawasaki taldeko Brad Perie, txapelketara itzuli zen British Superbikes-en denboraldi baten ostean, bigarren azkarrena izan zen, Currietik 0,176 segundora.

Davey Todd komodinak, lehen entrenamenduetan azkarrena izan zena, hirugarrenarekin konformatu behar izan zuen bigarrenean, ROKiT Haslam Racing Ducati taldeko Eugene McManus laugarren izan baitzen. Jack Kennedy txapeldun anitz izan zen bosgarren Honda Racing Erresuma Batuko makinan.

Jack Nixonek GP2 mailan lidertzan jarraitu zuen, guztira 19. denbora onena lortuz, bere Kramer taldekide Owen Jenner eta Nykos Racingeko Owen Mellor-ek saioa bigarren eta hirugarren amaitu baitzuten hurrenez hurren.

Quattro Group Britainia Handiko Supersport eta GP2 Txapelketak, Bi entrenamendu libreko emaitza: