Quattro Group Britainia Handiko Supersport eta GP2 Txapelketak: Stapleford-ek Currieri utzi dio banku-polera

2024ko apirilaren 20a

Luke Staplefordek lehenengo Quattro Group British Supersport lasterketarako parrilla gidatuko du, Ben Currie txapelduna lehen postuan irabazi ostean.

Macadam Triumph Racing ontzian, Staplefordek saioaren ardura goiztiarra hartu zuen kronometrajeen goiko aldean, eta bere 1min 39.237s-ko itzuli onenarekin eutsi zion.

Oxford Products Ducati Racing taldeko Currie-k denbora ona bilatzen saiatzen ari zela zirudien, baina bere azken itzulian erritmoa hartu zuen bigarren mailara igotzeko, eta Gearlink Kawasakiko Brad Perie hirugarrenera jaitsi zuen.

Perieren atzetik, Jack Kennedy txapeldun askoren bueltan laugarrena lortu zuen azken-aurreko itzulian egin zuen denborarik onenarekin, Eugene McManusek ROKiT Haslam Racing Ducati ontzian lehen bosten artean osatu baitzuen, bere taldekide eta James anaiaren aurretik.

GP2n, Jack Nixonek prozeduren kontrola mantendu zuen, guztira 17. itzulirik onena egin zuen maila buru izateko, bere Kramer Racing taldeko Owen Jenner bigarren izan baitzen Owen Mellorren aurretik.