ABK garagardoa % 0 BMW Motorrad F 900 R Kopa: Coates-ek Johnson pipatu du lasterketa nagusian

2024ko apirilaren 21a

Nikki Coates ABK Garagardoa %0 BMW Motorrad F 900 R Cup lasterketa nagusia irabazi zuen historiako bigarren pertsona izan zen Mason Johnsoni bibote batez irabazi ostean Nafarroako Zirkuituan.

Johnsonek lehen itzuliko berandutik aurrera egin zuen Coatesek eta 2023ko txapeldunorde Thomas Strudwick bigarren eta hirugarren postuak trukatu baitzituzten, baina azken-aurreko itzulian akats txiki baten ostean, Coatesek kapitalizatu eta kargatu zuen aurretik.

Bukatzeko itzuli baten faltan, Johnsonek ahalik eta ondoen egin zuen aurretik itzultzen eta marra gainditzeko slipstream erabiltzen saiatu zen arren, bigarrenarekin konformatu behar izan zuen, 0,002 segundora.

Strudwick hirugarren izan zen, Christian Smithen aurretik, eta Barry Burrell-ek lehen bosten artean osatu zuen.